Blää.

Så sjukt omotiverade att blogga just nu. Usch och fy! Följ på Instagram istället: emmlah. :)

Onsdag.

Efter att ha sett när Carina Berg flyttar in hos Henke Lundqvist så måste jag bli mer intresserad av hockey. My god! Vilken man! Herregud! (förlåt älskling);)

Måndag.

Måndag, måndag, måndag.. TRÅKMÅNDAG! Usch.. Nu vill jag bara ha jul! Vinter, julsånger, glögg, pepparkakor och massa massa ljus! Därför så började jag IDAG att göra en lista med julsånger på spotify så nu får den rulla :) jag veeeeet! Det är oktober men skitsamma :) Iår tänker jag verkligen njuta av julen. Sådeså!

Fredag.

Igår bestod dagen av föreläsningar, sjukt segt att bara sitta och lyssna och anteckna i flera timmar. Jag, Erika och Erika gick faktiskt lite tidigare från sista föreläsningen - skönt! Sedan följde jag med Erika (den ena av dem) hem och vi började genast förbereda oss för party :) sedan åkte vi hem till den andra Erika och så festen igång. Vi hamnade till slut på Harrys och dansade loss och hade hur kul som helst! Bra fredag!

Biorherm

Den här underbara fuktkrämen använder jag nu. Helt fantastisk formula och huden känns mjuk, len och smidig efter att ha använt den. KÖP! 380 kr på Parfymeri L :)

Älgjakt.

Startade upp denna helg, med andra ord, en sjukt tidig lördagsmorgon, med att följa med min kärlek ut i skogen för älgjakt. Jag kan tycka att man måste våga testa saker man kanske inte tror är så kul eller givande eller iaf vara öppen för att testa, så därför följde jag med på min första älgjaktstur. Jag fick se 5 älgar, sjukt mycket skogsfrisk luft samt en härlig upplevelse. Det mina vänner, är inte dumt. :) Så var inte omöjlig och vägra följa med på saker - man kan faktiskt lära sig något, dessutom är det sjukt tråkig attityd :) Nu väntar bastu, tacos och vin i goda vänners lag. Härligt! Ha en fin lördag everyone :)

Bästa vän.

Har precis skypat med bästis. Hon är i ett varmt, härligt, spännande Istanbul och jag sitter i kalla, höstiga Sverige. Det var så skönt att få prata med henne, en månad sen, vilket är alldeles för lång tid.
Hon pluggar i Istanbul, all undervisning och allt är på engelska och jag är så imponerad av henne.

Jag saknar dig bästa vän! Du är bäst! Vi ses snart i Istanbul! <3

Fredagsmys.

Idag har dagen bestått av jobb (Parfymeri L), tiden bara sprang iväg vilket var väldigt skönt! :) Nu ligger jag i soffan, Patrik ligger på mig och sover samtidigt som att jag försöker nå mitt glas rödtjut som står på bordet.. Det går inget vidare :) Imorgon har jag bokat bord på Örebro golfhalls loppis. Ska försöka sälja MASSOR med gamla kläder, har rensat alla mina garderober och tagit med sånt som fortfarande var kvar hemma hos mamma och pappa. Hoppas att jag får något sålt :) onödigt att ha dem lilla här hemma och ta plats.. :) Trevlig kväll på er!

Onsdag

Igår när jag kom till Johanna blev jag bjuden på jättegod mat. Någon typ av pumpa med biffar till :) Jättemysigt att bara sitta och snacka och ta igen lite tid som vi missat :) Idag är det onsdag och jag började min morgon med en promenad med Sandra, en av mina äldsta vänner. Vi har känt varandra sedan 2:an/ 3:an (lågstadiet alltså) och är fortfarande vänner. :) Synd bara att vi inte hinner ses mer än vad vi gör. <3 Idag består dagen av plugg plugg plugg, läsa avhandlingar och om vetenskapliga metodansatser,strömningar, metoder, perspektiv m.m :) Men först, KAFFE!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2976777/images/2012/pic_506bf1e2ddf2b33090000fb6.jpg" class="image">

Tisdag.

Godmorgon! Idag börjar jag inte förrän kl 11 på universitetet så nu har jag legat i soffan hela morgonen med en kaffekopp och tittat på TLC. Love it! Bästa starten på en morgon :) Senare idag ska jag äntligen träffa Johanna, har inte setts på jättelänge så nu är det verkligen på tiden.. Ha en bra dag!