Så fint med vänner!

Idag har jag jobbat - på högstadiet :) Jag blir så påmind när man är ute sådär att det är det jag vill göra .. Härlig känsla! Blir jobb imorgon igen. Ikväll har det fikats med fina tjejer, på lördag styrs det drinkkväll vilket ska bli jättekul :) Drinkkväll och troligtvis utgång! Kan bara bli toppen! Därefter blev det promenad och te med två av brudarna.. Härligt med vänner!

Årets första grillning!

Nu grillar Storgatan finest! Första för iår :)

Jag blir så trött på mig själv.

.... Tog en promenad bort till Ica maxi för att möta upp Jossan när hon slutade jobba.
detta resulterade i en promenad på c.a 1 mil .. Jätteskönt! :)

Men nu.. NU! kl 23.17 är jag sååå chokladsugen att jag dör snart.. Vad gör man?


Jag ska INTE! .....

Måndag.

Goddag! Helgen har varit lugn och skön med mycket jobb och lite vin. Jobbade både lördag och söndag, det blir mycket bra för min ekonomi det! Lördagskvällen bestod av middag på Pitchers med goda vänner! Supertrevligt! :) Igår käka vi tacos med Martin som har varit i Frankrike på skidsemester, hur underbart låter inte det? :) Idag är det måndag och jag kom precis hem från Universitetet, har varit mycket kreativa idag och hoppas att morgondagens seminarium går bra :) Nu läser jag en kurs om bedömning vilket innebär att allt man skriver ska analyseras och bedömas av resten av klassen :) det är faktiskt jättekul! Nu blir det kaffe och lite mer plugg.... Hej! (en bild på mig och Patrik innan kalaset i fredags)

Fredag.

Idag är en såndär dag då man ligger som en klubbad säl i soffan men min vän vetekudden. Vilken bra uppfinning! Snart ska jag iväg och träffa min äldsta nära vän, Sandra.. Tror vi är inne på vårt 14:e år ;) Det är fint tycker jag! Man ska vara rädd om sina nära och inte låta småsaker få förstöra, Det tänker jag på ibland när man jobbar i skolan och ser hur vänskaper bildas och förstörs.. Ofta handlar det om indirekt avundsjuka om små skitsaker. Väldigt synd! Jag är iaf väldigt glad att Sandra finns med i mitt liv :)

Parfymeri L

Efter en morgon och förmiddag i läsandets och pluggandets tecken ska jag nu spendera resten av dagen på jobbet.. Just nu kör jag 12 timmars "konstant i farten"- dagar.. Väldigt intressant och jättekul! :) Hinner dock inte med så mycket annat, inget umgänge , ingen träning. Jag kommer bli fet och ensam! :P Skämt o sido! Kom till butiken idag vettja! Vädret är ju underbart :)

Trött.

Åh jag är så trött! Skola 9 -12 och direkt efter till jobbet och jobba till 20! Tur man har ett så kul och bra jobb! :) Många bra erbjudanden just nu, typ Mascara från Max Factor 59 kr! :)

Söndag.

Redan söndag! :( Nog för att veckorna går fort men helgerna är över på 2 sekunder.. Fredagen spenderades i skolan till 17,00 och sen testa vi ett nytt recept.. Hittade det på en lchf blogg (om man törs säga det) men vi hade vanlig färskpasta istället för lchf varianten.. Blev riktigt bra faktiskt! Lördagen bestod av shopping på Ikea, mys med min brorson och Mello i goda vänners lag, Storgatan finest :) Men idag blir det jobb, jajemän!!

Lancome.

Det här är lancomes nya foundation TEINTE IDOL ULTRA 24H. En lätt och fräsch foundation som riktigt smälter på huden och ger ett matt och slätt resultat. Den finns i 16 (!) färger vilket gör att det finns en färg för alla! Jag älskar den här foundation så kom gärna in i butiken (Parfymeri L) och testa :)

Måndag.

Hej och god förmiddag! Idag är det måndag vilket innebär att jag MÅSTE börja med mitt examinationsarbete i delkurs 1.. Skulle behöva ha någon att bolla idéer med, jag läser just nu om föräldrasamverkan och i det ingår bl.a. Utvecklingssamtal och vilka risker det finns med det.. Men det är svårt att komma på en problematik som vi ännu inte tagit upp på seminarierna... Lika bra att vänja sig vid att skriva arbete! I höst ska en C-uppsats skrivas och sen är jag utbildad lärare.. :) Känns helt sjukt men sååå bra! Jag längtar tills jag får komma ut i arbetslivet ....

I've got a hangover- woooööööooh!

Vilken fest vi var på igår!!! Hela kvällen var jättekul :) fick dock i mig alldeles för mycket av det goda vilket har resulterat i att den här dagen har bestått av pizza, chips och massa onyttigt- på David och Thereses soffa! Haha! Jag och Patrik har varit här hela dagen och bakishängt :P Tack vänner för att ni är så bra!

Bra kväll!

Underbart vikariejobb idag, hjälpa till med fix inför Davids fest, kinafood, kladdkaka OCH Mariokart! Bra kväll!! :)

Cliniquekurs! :)

Igår var jag på Cliniquekurs med jobbet. Mycket givande och intressant! Kommer komma MASSA nyheter nu under våren.. Dagkräm, Nattkräm, Ögonkräm, Concealer, Foundation Eyeliner och serum :) Jättekul! Funderar på att köra det märket när mitt nuvarande är slut (biotherm) :) Nu måste jag slita mig från soffan, seminarium 5 av 6 idag! (YÄÄÄS!) Vi ser ljuset i tunneln! :P Hejdå!

Lek och Bus-Landet

Dagen har spenderats i lekens tecken :) Min söta lilla brorson är i stan så vi tänkte åka ut och hitta på något med honom, vad är då bättre än att åka till lek och bus landet? :) Jag tror nästan vuxna har lika kul som barnen!! Vilka roliga grejer man kunde göra där och allt är barn (med efterföljande förälder) anpassat :) jättekul!! Appropå barn ! Stort grattis till Linda som igår fick sitt första barn, en liten kille :) det är hon som gjort min header till bloggen så Grattis och Tack Linda! :). Nu ska vi upp till Askersunds gräddhylla för Pizza och melodifestival i goda vänners lag :) Mycket trevligt!! :)

Tack Lancome & Biotherm

Tänkte berätta om vad vi fick veta i måndags på kursen. För det första kan jag berätta att det kommer komma massor med nya spännande dofter.. (ny loverdose, only The brave, Ralph Lauren - big pony collection, cacharel, och 3 st nya Armani) Dessutom fick vi höra om Biotherms nya produkter- En ny nattkräm i aquasource serien. Det är en gelé som fungerar som både en fuktgivande mask och en uppfräschande/ svalkande gelé .. Den är lika bra på kombinerad/normal hy som torr (trots att en torr hy ofta vill ha en kräm). Men den är oerhört fuktgivande och man får en omedelbar mättnadskänsla av fukt på huden .. Finns i butiken för 380 kr!

Fredag.

Idag är det freeeeedag! :) äntligen! Idag släppts Justin Biebers parfym på Parfymeri L ;) Det är stort för ett så litet företag att få bli ensam om en sådan eftertraktad doft ... Kul! Idag står läsa läsa läsa på menyn. Har börjat med min avhandling som ska läsas men har några texter till nästa vecka också .. Senare ska jag träffa Jennie och så ska vi (läs hon) färga fransarna på Nygatan Spa :)