söndag.

Då var söndagen här och en helg har redan avklarats! I fredags blev det jobb på högstadiet, dagen avslutades hemma hos Sandra med härliga tjejer och sedan ett besök på trappan :) Kul! Lördagen bestod av jobb och sedan kalas för Patriks bror :) Idag har jag jobbat, efter jobbet tog jag och Patrik en promenad och sedan tände vi grillen.. Nu myser vi framför en film :) Imorgon drar jag till Linköping för att fira Valborg med bästa Ingrid..

Fina vänner.

Hej! Dagen har spenderats i skolan, 8 - 17 så riktig heldag :) skönt att den är gjord, hade examinationsseminarium idag och det gick jättebra! :). Nu ikväll har fina Erika och fina Johanna varit här, fika lite fruktsallad och drack mycket kaffe till och bara snacka skit :) så himla skön kväll med härliga vännerna! Tur jag har er! :)

Inlämnat!

Nu är arbetet inlämnat! Så skönt! Bara sista seminariet på torsdag - sen så! :) nu avslutar jag kvällen på parfymeri L! Vilken bra dag!

Måndag.

Pjuh! Sista dagen att skriva detta skitarbete som alla svär över... Mitt liv har ägnats till att skriva på sista tiden därav dålig uppdatering! Keep on Writing! Hej!

Onsdag.

Hello! Har precis lackat naglarna i en eldröd färg från Chanel. Måste vara fin imorgon då det är min sista dag på praktiken. Sjukt vad 5 veckor går fort egentligen ... jag trivs så himla bra där så det är lite tråkigt att behöva lämna faktiskt! Ska iaf få komma tillbaka, då i form av vikarie, så det känns bra :) Då har man ju gjort något rätt iaf om de vill ha tillbaka en :) Nu är det bara det förbannade arbetet som ska skrivas, fan! Det är så trögskrivet och svårt att få till så jag blir tokig! Dessutom har jag verkligen ingen ork - jag kan inte koncentrera mig när jag sitter och bara hostar och snorar! Så är det! :) Ska bli vansinnigt sjukt med sommar iaf :)

Åh!!

Idag har det gått i ett :) praktik och sedan jobb till 20. Känns skönt att man gjort någon nytta och allt gick verkligen skitbra på jobbet, nöjda glada kunder och inget krångel :) Härligt!! Ligger just nu och kollar på BB. UT UT Uuuuuuut med den där Hulda!! Fy vilken jobbig människa! Nähepp! Sova snart kanske :)

Måndag.


Goddag!

Måndag idag och jag stanna hemma från praktiken (igen). inte bra. Men så är det.
Helgen bjöd på massa skoj och jobb såklart. Tiden går ruskigt snabbt.
Snart är april slut och snart är sommaren här ..
Man ägnar så mycket tid åt allt och ingenting egentligen.
Skolan tar mycket tid, jobbet tar tid, alla måsten tar tid. Och så finns det lite kvar till
allt det roliga :) Tur är väl det!

Tog en promenad förut dels för att få ny frisk luft men även för att röra lite på sig.
Satt inne hela dagen och till slut kryper det i benen.. Jättesvårt för att bara ligga inne
på soffan och slöa en hel dag. Vad får man utav det? Känner jag då..
Iallafall.. Då när jag var ute så mötte jag kanske 5 bilar varav VARENDA EN tittade på en som
att man var dum i huvudet. Detta fenomen förstår jag inte riktigt. Tycker ofta att det är så!
Bilar man möter tittar något fruktansvärt - eller ja, inte bilarna då utan människorna som sitter i bilarna.
Varför gör man det? Vem bryr sig om någon är ute och går? Eller är det kanske så att JAG tittar och då tittar de bara tillbaka? Så kan det ju faktiskt vara... hmm.

Man kan ha kul både med och utan alkohol.

Hej! Sitter just nu i soffan proppmätt efter en trevlig kväll med fina Therese och David :) Vi har käkat hemmagjord pizza med ruccola och annanaspaj till efterrätt :) (som gulliga Anna gjort) jättegott! Idag fick jag iaf dricka riktigt vin till skillnad från igår :). Igår var jag chaufför åt Patrik och hans kompisar som skulle på In Flames konsert, började med en förförfest hos mig och sen drog dom vidare. Under kvällen stack jag till Johanna där det var förfest med spel och roligt sällskap :) jag öppnade upp mitt alkoholfria vin och levde på den under hela kvällen - perfekt! Vi var på Kungsgatan 1 och såg The Happy Hippo Familj spela. Kvällen avslutades med att jag och Erika drog hem till mig och drack te innan grabbarna ringde och ville hem :) SÅ! Bevisligen kan man ha roligt både med och utan alkohol :P



Bild på Martin & Oskar från igår.

JA-TACK!

Åh! Jag vill shoppa! Kläderna är från Awesome Rags och skorna från Scorett.

Dålig dag.

Usch! Idag är en såndär dag då alla kläder man har är fel, håret är fel, kroppen känns som i storlek med en lastbil och inget är kul .. Sjukt att man verkligen kan ha sånahär tok-negativa dagar :)

Sjuk.

Fortfarande sjuk .. Jag orkar inte! Min hals är en katastrof och mitt huvud känns som att det ska sprängas! Det är inte roligt längre.. Nu missar jag praktikdagar, jag skulle kunna sätta mig och plugga men guess what: Det går inte! Huvudet är inte med mig, kan inte fokusera och så har man absolut ingen ork! Fan.

Fyfan.

Godkväll! Ligger just nu i soffan, där jag även spenderat hela dagen. Igårkväll insjukna både jag och Patrik - halsont, feber och mådde allmänt piss. Vad hemskt det är att inte kunna svälja utan att bli tjutfärdig! Usch... Så idag har vi kollat på film, sovit, myst och bara kurerat oss .. Ska försöka oss på jobb imorgon. Måste bara säga att Patrik är alltid underbar men nu när vi har varit hemma så är han bara helt otrolig.. Han servar med grejer, massage och fina ord. Imorse väckte han mig och fråga om jag ville ha nyponsoppa för han hade varit och handlat (allt som behövs när man är sjuk) och hyrt en film.. Och då mår inte han heller bra och är sjuk. Han tillochmed lagade min kompis. (lilla figuren) :P Han är världens finaste människa! Jag älskar dig Patrik!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2976777/images/2012/pic_197855981.jpg" class="image">

Påskdagen.

Påsken har firats ordentligt vill jag lova! I fredags gjorde vi sushi hos Nathalie i hennes nya fina lägenhet :) Jag, Nathalie, Johanna och Ingrid.. Blev sjukt bra och vansinnig gott! :) Sedan drog vi ut på stan- Satin och Strömpis. Ingrid sov hos mig och vi firade in påskafton med frukost på Java och lite häng på stan :) Sedan spenderades resten av påskafton hos Patriks föräldrar och senare på kvällen hos hans bror. Igår var det jobb och middag hos min familj och nu ska vi snart dit igen :) pjuh!

Långfredag.

Mysig lunch med älsklingen och fina vänner! :)

Skärtorsdag

Ligger just nu och får massage på mina vader av Patrik. Så underbart skönt! Han är så fin, min Älskling! Blev en löprunda när jag kom till Askersund, (i konstant motvind!!), var helt slut när jag kom hem. Men skönt är det! :) klippte mig idag ja, blev helt okej! Bort med allt det slitna och fixade luggen, känns så fräscht nu! Måste lära mig ta hand om mitt hår bättre... Var inne på Nice idag på Marieberg och såg att de nu har Edblads smycken! Jag älskar deras smycken! Jag vill ha någon av dessa i mitt Påskägg! Så underbart fina!

HÅR!

Hallå där!

Sitter just nu och skakar som ett asplöv. Eller mina händer skakar ska jag väl kanske säga.
Det är efter boxningen igår - tydligen så blir det så de första gångerna man kör (vad vi nu gjorde igår),
Man var två och två där den ena skulle ha som två plattor som den andre sedan skulle slå på i olika kombinationer. Skitkul :)

Sitter i skrivande stund och försöker komma på hur jag vill klippa mig imorgon. Ibland får jag för mig att jag vill göra något drastiskt och bara klippa en lång page (se bild på Laureen). Tycker det är så fint men eftersom jag har så jäkla tjockt hår och lockligt så krävs det nog att man plattar det varje dag eller fixar det i någon mån för att få det fint (vilketjaginteharvarkentidellerorkmedegentligen).
Annars tycker jag bara mörkt långt lockigt hår är så jäkla snyggt också.. Så man kanske bara skulle toppa det!
Ta bort det slitna och fixa till luggen lite.. hmm. SVÅRT!
Håret gör ju så  mycket för en :)

Vi får se helt enkelt! : )

Nu ska jag snart möta upp Erika för ett träningspass och sen kommer Johanna vid 5 tiden :)
VILKEN BRA DAG! :)

 (Bilderna är från Google)
(Den här flätan ska jag be min personliga fläterska Z:a om hon kan fixa, Cool va?! )