Måndag.

Helgen har varit super med start av ett rejält fredagsmys i form av Per Mobergs älgstek och rödtjut. Jag och Patrik är inga gourmét kockar men detta mina vänner vill jag påstå var kanske det godaste vi någonsin tillagat (dock blev såsen för salt). :) På lördagen tog vi en tur med bilen ute i skogen (sådär som gamla par gör), sedan avslutade vi turen hemma hos Emma, Morgan och lilla Malte som bjöd på fika.. Jättemysigt! På kvällen blev det inflyttningsfest hos Erika, därefter en drink på Stora Örebro. Mycket bra kväll! :) Idag är det återigen Måndag.. Tiden bara rusar iväg! Ikväll ska jag på utbildning inom jobbet på Elite .. Brukar alltid vara jättekul och inspirerande så det kommer bli en bra måndagkväll :) Lancome, Biotherm och YsL är märkena vi kommer att få lyssna till :) Ni vet ju vart ni ska handla make-up och hudvård ;) http://www.parfymeri-l.se/

Torsdag.

Hallå hallå! Dagen började med en träff med förseminsriegruppen, sedan kom snögumman alias Z:a hit på kaffe :). Därefter gick vi på stan och sedan hjälpte vi Erika att bära in flyttkartonger till hennes nya lya mitt på stan :) Där ska det bli mycket häng vill jag lova! Sedan gick jag och Z:à och käka sushi samt tog en snabb runda till på stan :) Mycket bra dag :) Ikväll blir det middag och bio :). Skönt med fredag imorgon :D.

Onsdag.

Godmorgon! Är uppe med tuppen för att hinna läsa en text innan jag ska till Marieberg.. Eventuellt köpa nya glasögon idag :) ikväll blir det träning såsom igår :)

Body Jam :)

Nu har jag och Johanna skakat på höfterna :) sjukt bra träning! Body jamen den här terminen var sjukt kul :)

Lördagens bravader.

I lördags var vi hemma hos Åsa för mat och drinkar, sedan vidare till loungen och kvällen avslutades på Ritz! Underbara tjejer! Tack för en galet kul kväll! :)

Kursstart.

Idag påbörjar jag mitt sista år på lärarprogrammet, ett år kvar sen är jag klar.. Och idag börjar en ny kurs - perspektiv på föräldrarsamverkan i förskola och skola :) Intressant! Helgen var hur kul som helst! Bilder kommer :)

Godmorgon!

Godmorgon! Idag sov jag verkligen ut!! Härligt! :). Nu ska jag göra oordning mig, måste upp på stan en sväng innan jag ska träffa Sandra :) puss!

Fina vänner.

Idag har jag hunnit med en redovisning som gick riktigt bra, skönt att avsluta Matematiken och är nu ledig fram tills Måndag, då pedagogik II börjar :) Skönt! Efter skolan drog jag hem till Emilie, som jag inte sett på alldeles för länge <3 Härligt att ses igen! Sedan har Erika & Erika varit här ikväll för kaffe/temys. Underbara tjejer <3 Nu Sex and the City sen sova.. Hej!

13dagsafton

Hej! Idag har jag och Z varit sjukt effektiva med vårt arbete/fältstudie/lektionside :) bara sammanfattning kvar :) skönt! Nu har jag även städat bort julen och tvättat.. Ikväll blir det vinmys hos Z med Erika och Orre :) Like it!