Fredag.

Kom just hem från praktiken, så skönt att få sluta tidigt idag! Min rygg värker så jag knappt kan andas- måste ha sträckt mig igår på träningen.. Måste snart sätta fart med skrivandet också! Ja ja.. Det finns de som har det värre :) Härlig fredag på er!

Pjuh!

Åhhhh! Skapligt trött är jag nu.. Har precis varit på det jobbigaste träningspasset jag någonsin varit på! Hela kroppen bara skakar. :) Boxning är verkligen en sport som ger något.. Man går inte dit och kör något halvdant och skyller på en dålig dag.. Det är bara att ösa! Annars har man någon som står bredvid en och skriker... UNDERBART! :) rekommenderar alla att prova på! :) Nu ska jag sova.. Godnatt!

Boxning.

Nu blir det boxning för hela slanten med mina Erikor! :) Paow Paow!

Måndag.

Pjuh!! Har just avslutat en dag bestående av 12 timmars arbete, först skolan och sedan jobbet.. Dessutom har jag jobbat hela helgen också så nu är jag sjukt trött.. Har typ 2000 sidor (jag överdriver inte) som ska läsas igenom inför examinationsuppgiften :( fyfan! Nu är det mycket ... Helgen har varit okej, i fredags blev vi bjudna på god mat hos D och T. I lördags jobbade jag, sen kom Erika, Johanna och Jenny och vi gick runt lite i butikerna, kom hem med ett par jeans som Johanna lurade på mig :) jättefina! Sedan blev det grill/ kalas på kvällen. Nej fy... Nu ska jag läsa lite! Puss! ( egobilder som man egentligen inte vill lägga ut men gör det ändå)

Fredag.

Fredagskväll! Gud så skönt! :) jag och Patrik har just tagit en långpromenad och nu ska vi på middag hos David och Therese - MYSIGT! :) Trevlig kväll på er!

Gårdagens onsdagsnöje!

Vilken bra dag det var igår! Först praktik, sedan drog jag och Z upp på stan för kaffe och kolla efter solglasögon, måste köpa ett par nya! Sedan tog jag en promenad runt oset.. Skön onsdag tänkte jag men efter ett samtal med Erika så besluta vi oss för en onsdagsutgång lite sådär underbart spontant! :) Wie! Jag, Erika och Johanna svängde våra lurviga på strömpis.. MYCKET bra dag!! :D

Måndag.

Hello!

Alltså, jag rekommenderar er att kolla på måndagens avsnitt av Big Brother.
Marcel är sjukt full och jag dog av skratt! "Bulleribulleribock!" Åh vad kul! :)
Måndagsnöje på hög nivå! och då menar jag allvar! Askul!
Hörde även ordet; "pickalurven". hahahah!
Antingen är jag trött eller så var det väldigt kul! Älskar sånadär knäppa ord!

Söndag.

Söndag idag då, ser fram emot imorgon och praktiken faktiskt så söndagsångest existerar inte här inte :) helgen har bjudit på ett besök till Vingåker, kalas för Anna, jobb och mys.. Ikväll ska det mysas till ordentligt ( vi köpte smågodis för 85 kr igår) :P jaja, återigen ett astråkigt inlägg som inte innehöll något vettigt :) Slänger ut en bild på en av mina favoritparfymer :) Galliano!

Onsdag.

Hej hopp! Jag har verkligen inte tid till att blogga men nu gör jag det iaf.. Bara för att jag av någon anledning har 11 läsare om dagen (!?) jag som inte ens skriver om något kul! :P Tack iaf ni som läser :). Praktiken rullar på iaf, börjar komma in i klassen och lära känna alla vilket är jättekul! Det är så sjukt givande att jobba som lärare, ingen dag är den andra lik och man får nya erfarenheter och lärdomar varje dag :) superkul! Har kommit igång med löpningen också - 5 km igår och 5 km idag samt 1 mils promenad i måndags :) gött! Så härligt väder ute nu också :). Nu har jag precis duschat, ska leta efter en vettig avhandling till min examinationsuppgift och sedan bege mig upp till stan. Först handla och sedan tjejmys hos Jossan :) Bra onsdag!

Söndag.

Helgen har bestått av jobb, mycket jobb. :) Det är bra! Igår grilla vi och såg på Mello i goda vänners lag, drack vin och spelade spel :) Tur att Doreen vann på Mello btw.. Idag har det som sagt jobbats och nu är det söndagsmys med chokladdoppade jordgubbar :) MUMS! Förresten! Grattis fina Anna på din födelsedag! Tjo och tjim ;) <3

Tröööööött!

Boxningen var sjukt jobbig! (Måste vara jättebra träning som verkligen ger resultat) jag blev sådär pinsamt svettig- som om mitt ljusgröna linne egentligen var typ svart! Men det är väl så det ska vara :) Det var jättejätte kul iaf! Inte omöjligt att man kanske fortsätter med det! :) Just nu är jag så trött i hela kroppen, händerna nästan skakar! Och den känslan är ju bara så skön :) Träning ska kännas! Nej nu blir det bingen! Imorgon är det fredag :) Yay!

Boxning

Torsdag och internationella kvinnodagen :) Kan vara den onödigaste dagen vi har kanske, vadå kvinnodag? En dag för kvinnor? Får vi säga vad vi vill idag eller vadå? Som om vi inte får det annars? Äsch! Drog upp en sväng på stan efter praktiken, blir så trött på att det återigen snöade idag så köpte bara ljusa fräscha vårkläder :) Nu vill vi ha vår! Punkt slut. Nu ska jag iväg och testa boxning för första gången :) paow paow som Erika säger ... Wish me luck!

Onsdag.

Hälllo! Första praktikdagen av 25- känns bra! Mycket namn att hålla ordning på och lokaler man inte hittar men överlag känns det som att det här blir bra :) Nu har jag självdött i soffan en stund, ska snart möta upp Johanna för en promenad.. Gött! :) Nu ska feta fläsket bort bort bort!

Söndag.

Gårdagens drinkkväll var succé! Alla drinkar var goda, roliga lekar, bra musik och vilket härligt gäng! :) 13 tjejer var vi och kvällen avslutades på Ritz.. Toppenkväll! :) Idag står det jobb på schemat :) står just nu och väntar på bussen... Har fina Örebro slott mitt emot mig och det är Underbart väder idag :) HEJ VÅREN!