Käftsmäll.


Här går man och klagar över att man inte är tillräcklig.
För tjock. För lång. Dålig hy. Lyckas inte med nånting.
Inga vänner. Gör aldrig nånting kul. Inte rätt hårfärg.
Inga pengar. För stora fötter. Fula naglar. Dålig lägenhet.
(......och allt som man kan tänkas komma på att man nångång klagar över)

Och så får man höra sånt här.


http://www.youtube.com/watch?v=6987bMoGrDQ&feature=player_embedded

Upcoming.


Som sagt, bloggen är lite avskalad just nu.. Men när bilder och sådär kommer upp så kommer det
bli grymt! :) Avvaktar med bilder då en planerad resa blir av inom snar framtid :) Kanske uppstår några
klick där som man vill ha med här sen :) Vem vet!

Sjuka kontraster man lever i egentligen, Hade en perfekt gårdag med stor shopping med Mamma samt en promenad med fina Erika på kvällen. Vädret var bra, allt kändes kanon!

Idag har jag en såndär skitdag.
Hela förmiddagen har passerat och jag har inte gjort någon som helst nytta.
Jag saknar D. idag, Jag saknar honom konstant hela tiden. Men det går upp och ner.
Jag är arg för att jag inte kan träffa/ringa/prata med honom.
Såna här dagar känner jag mig ensam.

Hej!


Bloggen är ett enda stort kaos som ni ser.
Ska få hjälp att ordna till den så den är tillfälligt nedlagd.
Men håll utkik! :)

Måndag.

Pjuh! Är såå trött efter en dag på jobbet, har iaf varit duktig och tvättat, bytt sänglakan osv :) Skönt! Imorgon blir det vikariejobb och så kommer Ingrid efter sitt jobb :) Lite bilder från i lördags då vi var hos Za och spela brännboll och sedan gick vidare till Pitchers :)

Torsdag.

Torsdagen bestod av föreläsning, jättegod veggiemat hos Z och hem till Askersund för återlämna lånad bil, vi grillade på kvällen och jag försökte plugga lite .. Igår var det fredag och vi hade sent seminarium, efter det stack jag till jobbet och hämta ny hudvård för mitt har tagit slut, testar Biorherms nya serie nu , kan visa den :) Sen blev det grillning på kvällen och jag totaldäckar i soffan vid 21 (!!) Dagens ungdom!

Onsdag.

I onsdags fick man komma tillbaka till verkligheten vare sig jag ville eller inte :P Dagen började med inventering på jobbet fram till c.a 14. Sen mötte jag upp mina Erikor för häng i Stadsparken :) Därefter direkt till universitetet för Kursstart i min nya kurs som handlar om mobbing (jätteintressant och lärorik) :) Senare på kvällen var jag bjuden på vinkväll så där spenderades onsdagskvällen med rose och sällskapsspel i goda vänners lag från andra delkursen! :)

Valborg och andra festligheter.

Oj oj oj! Nu har jag inte bloggat på länge - så här kommer några catch ups! Åkte till Linköping tidigt måndag morgon, jag och Ingrid möttes upp och stack direkt upp på stan för att handla mat och dryck till resterande dagens häng i trädgårdsföreningen med UNDERBART väder och härligt folk :) typ 500 studenter och Alla hade ovve på sig (overaller) så även jag :) vi satt i parken hela dagen och åt god sallad och drack rose och drinkar.. På kvällen gick vi till Ingrid och grillade och sedan vidare till kravallen på universitetet. Så kul att träffa Oskar, Martin och Emil också :) Hela kvällen var toppen! BÄSTA Valborg hittills :) Dagen efter spenderade vi i solen och på stan innan jag sen åkte hem på kvällen. Tack Bästis för dom dagarna! <3