Lördag.

Igår bjöd Tobias och Camilla in till inflyttningsfest. Deras lägenhet var superfin och kvällen blev mycket lyckad och avslutades på Strömpis :) Bra kväll! Nu ska jag, trött och lite sliten bege mig mot jobbet. Det är jobbdag nr 4 av 9! Härlig söndag på er!

Torsdag.

Idag har dagen rullat på fint. Hade en jättehärlig dag på skolan. Det är så fantastiskt att få jobba som lärare. Love it!
Nu ikväll mötte jag upp Anna och Johanna på Marieberg för lite shopping och snick- snack. :)
Imorgon är det redan fredag och då ska vi bestiga trappan!! :)

Onsdag.

Igår drog jag och Erika till Stockholm, gick lite på stan, mötte upp Johanna m.fl och käka lunch. Därefter tog vi tunnelbanan till globen då tanken var att vi skulle gå på en Roxette/ Loreen konsert. Vi alla har gått med och sålt Oriflame (eller jag har köpt typ 3 duschcremer) för att vi ska få gå på den här konserten. SÅ! Där var vi, förväntansfulla med humöret på topp och vad händer... Roxettekonserten visar sig inte vara någon konsert utan snarare en gråtfest över folk som hyllade Oriflame och hur bra de har klarat sig genom livet genom att just sälja Oriflame.. Loreen spelade EN låt efter c.a 3 timmar och Roxette avslutade det hela (20 minuter för sent) med några låtar. Sjukt dåligt!!
Det roliga är att Oriflame har även startat en klubb inom sitt företag, Oriflame Millionare Club - för alla som har blivit miljonärer genom Oriflame. Vilket företag gör så?!
Oproffsigt - Absurt - Sektligt - SKIT företag!

På väg.....

Sitter just nu på tåget mot el Stockholmo med Erika. Vi ska shoppa, fika, umgås och avsluta dagen med Roxettekonsert med Oriflame :) Bra dag!

Ensam mamma söker

Alltså om jag var en ensam mamma som söker så skulle jag bli besviken :S

Söndag.

Gårdagen var helt fantastisk! Var på sjökrogen med tre av mina fina tjejer och käka middag. Underbar mat och vädret var på topp! Efter middagen gick vi ut på bryggorna och solade och pratade allmänt strunt. Efter ett tag började bristen på kaffe göra sig påmind så innan vi begav oss hemåt, stannade vi på Englas café. En inredd gammal skola där man kan sitta i den gamla gymnastiksalen och fika :) Magisk dag!

Lördag.

Igår kom Patrik hem från sitt jobb, han jobbar ute just nu så vi har knappt setts eller hörts av på hela veckan. Ungefär 20 minuter hann vi ses innan han drog vidare med sina vänner och jag åkte till mina :) Nu ligger han och sover (?!), funderar på att storma sovrummet med kastruller men näääääe, det känns taskigt! Jag avnjuter en kopp kaffe framför några avsnitt SATC istället. Härlig lördag på er alla! :)

Torsdag.

I förmiddags stack jag hem till Erika där även Erika var :) mysigt att träffa mina Erikor igen :) vi satte ihop Erikas nya soffa, åt grekiskt och drack kaffe.. Därefter åkte jag hem och la mig i solen i några timmar. Ibland är jag bara så himla nöjd över min lägenhet, perfekt läge och en underbar bakgård! Det är verkligen toppen! :)

Onsdag.

Igår lagade jag och bästis gourmetmiddag efter vår långpromenad runt stan. Vi gjorde älgfärsbiffar med rostade grönsaker samt mangosås med ingefära, och till det ett (eller två) glas rödtjut. Ahh.. Snacka om vardagslyx! I love it!

Besök.

Friskispasset igår med Camilla var jättebra :) Väl värt att gå på igen. Kanske ikväll! Ingrid kommer hit och vi funderade på att gå på ett sånt pass men nu börjar ju solen titta fram så är det fint kanske man ska passa på att vara ute :) vi får se.. Snart kommer mamma med min bror och sina två barn på besök. Blir nog en tur ut till barnens ö idag. :)

Tisdag.

Vaknade imorse av att min underbara lilla brorson kom in och sa att han minsann skulle väcka mig nu. Så det var bara att stiga upp :) Drack lite kaffe, myste och spelade fotboll med barnen innan jag åkte till Anna för fika och prat med tjejerna, (eller ska jag kalla dem Askersundstjejerna?). Härliga vänner iaf! :) Det var hursom jättekul att få träffa (nästan) alla igen :) Efter det åkte jag hem till Örebro, tog mig en snabb löprunda och nu ska jag snart möta upp Camilla för ett pass på Friskis..

Svamp.

Den hör dagen har spenderats i skogen. Jag började klättra på väggarna runt lunchtid och då alla tydligen börjar jobba den här veckan så var det ingen som var ledig och kunde hitta på något så jag bestämde mig för en tur ut i skogen. 4 timmar var jag borta och jag kom hem med detta guld! :) Inatt ska jag sova hemma hos mina föräldrar, det har inte hänt på flera år. Känns lite ovant men det är väldigt mysigt! Allt känns liksom som förr och snacka om att jag blir bortskämd och serverad ;)

Lördag.

lördags kom Emil, Oskar, Ingrid, Anna och Johanna till mig. Jag serverade lite för goda cosmopolitans ala Sex and The City samt små tilltugg i form av ost, kex och nötter. Vi avslutade kvällen på Strömpis där vi dansade till stängning. Sjukt kul kväll! Kvällen blev bara ännu bättre då Ingrid och Emil sov hos mig :) Kanske låter konstigt men jag älskar att ha folk hemma.. Älskar att när jag gick till jobbet på söndagen så låg dom två i varsin säng och sov.. Ha ha, så mysigt! :)

Godmorgon Lördag.

Godmorgon! Sitter och ser på nyheterna och vädret, tydligen har hösten kommit till Norrland. Det är bara att konstatera att det inte blev så mycket sommar iår, det har ju funnits guldkorn till kvällar men inte riktig hetta, sådär som det kan vara i flera dagar. Undrar vad det beror på? Är det att isarna smälter för att vi släpper ut så mycket skit i luften och förstör ozonskiktet tro.. Läskigt isåfall hur mycket vi människor faktiskt kan förstöra! Men jag måste ändå säga att jag klagar inte, jag längtar nästan till hösten nu.. Den där kölden som biter i kinderna, alla löv som faller från träden och den där krispiga luften. Det är härligt! :) Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sedan ta tag i dagen, ikväll kommer det vänner hem till mig och sedan styr vi utgång :) Kommer bli riktigt awesome!

Frukost.

Du underbara frukost! Färska blåbär och te med smak av citron.

Jag bakade bröd igår.

Det är så mysig på något sätt och smakar sååå himla mycket bättre än alla "köpebröd" men massa konserveringsmedel och konstiga grejer :) MUMS!

Torsdag.

Igår spöregnade det och idag skiner solen! När Patrik och Ingrid gått till deras respektive jobb imorse tog jag mig en promenad, tänkte passa på när det var uppehåll. Men schi fick jag! Nu lyser solen som aldrig tidigare känns det som. Kan inte sitta inne i min lägenhet så tog med mig en kopp kaffe, kepler och filt och satte mig ute - underbart! Min granne kör Oh Boy - Peps Persson på högsta volym, kan det bli mer sommar?

Tisdag.

Efter jobbet idag var jag bjuden hem till Orres place. Där bjöds det på ost, kex och vin :) Fina Erika och Pierre var där också .. Bara min älskling som fattades. :) Finns ju sämre sätt att tillbringa en tisdagskväll på.

Måndag.

Idag har jag fått mysa med alla "mina" barn :) Mötte upp mina brorsbarn och sedan Patriks brorsbarn innan jobbet så idag gick dagen konstigt nog fort.. :) Möttes av världens skyfall när jag skulle gå till bilen, så jag blev plaskblöt. Det var kul. Verkligen. Nu ska jag bara ligga i soffan resterande timmar av kvällen, dricka te och kanske slå på ett eller ett par SATC avsnitt ;)

Parfymeri L

Nu har vi fått in Essie i butiken. Världens bästa nagellack med otroligt många färger och nyanser. 129 kr!

Måndag.

Hey there! Jag beskriver helgen i ord: jobb, fiske, kalas, vin, familj, blåbär och pojkvän. Sa jag jobb? Jobbar fram tills torsdag nu.. Orkar inte riktigt för tillfället! Nu ska jag möta upp bror m. familj innan jobbet och ikväll måste jag tvätta och städa hemma. Åhååå :(

TACK!

Jag är tjejen som fullkomligt älskar dejtingserier som ensam mamma söker, bonde söker fru, dinnerdates m.m Men mitt favvo av alla är Amerikanska Bachelor/Bachelorette. Gissa vad som visades när jag satte på tv:n imorse. The Bachelor: Where are they now! TACK tv:n för att du räddade min söndag morgon!!

Friluftssdag.

Dagen har bestått av promenad med Sandra, blåbärsplockning och grill med Ingrid och hennes familj. Kvällen hos dom var så himla mysig och maten var supergod! :)